μουσικό εδεσματοποτείο εστιατόριο

Ιστορικό Επιχείρησης

Πεζόδρομος Γεροκωστοπούλου και Ηφαίστου

Ζωντανή ελληνική λαϊκή μουσική

Στο Μαρκάτο - Οίνου Μέλαθρον προσέξαμε τις τιμές ώστε κανείς να μπορεί να απολαύσει το φαγητό του με ζωντανή ελληνική μουσική απευθυνόμενη σε όλες τις ηλικίες. Το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει έντεχνα, παλιά και σύγχρονα λαϊκά κομμάτια.

Η αρχή - Τα πρώτα βήματα

Tο Μαρκάτο ως περιοχή αποτελούσε ανέκαθεν εμπορικό κέντρο της παλιάς Πάτρας. Αυτό μας έδωσε την έμπνευση στο κέντρο της νέας Πάτρας να δημιουργήσουμε ένα φιλικό χώρο φαγητού και διασκέδασης προσιτό στον καθένα.
Έτσι, το 2006, λειτούργησε ο χώρος μας με διακόσμηση που παραπέμπει έντονα στο παρελθόν της πόλης, στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και πιστεύουμε πως καταφέραμε να παντρέψουμε τη νοσταλγική μας αυτή διάθεση με την νέα τεχνολογία προσφέροντας γεύσεις βασισμένες στη μεσογειακή διατροφή σύμφωνα πάντοτε με τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων του σήμερα.

Η εξωτερική μας αυλή στον πεζόδρομο της Ηφαίστου
Άποψη ενός μέρους του ισογείου

Η υπόσχεσή μας

Δίνουμε τη μέγιστη σημασία στα υλικά που προμηθευόμαστε, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα
Μαρκάτο - Οίνου Μέλαθρον

Η φιλοσοφία μας


Φρέσκα αγνά υλικά για το φαγητό

Το καλύτερο κρασί


από ντόπιους προμηθευτές

Οικείο Περιβάλλον


νέοι και παλιοί όλοι μαζί σε έναν χώρο

Εκδηλωσεις


Κάθε μέρα κάτι διαφορετικό μαγειρεύεται στο χώρο μας

Εκδηλώσεις - Προσφορές - Κρατήσεις

Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις μας από τη νέα υπηρεσία μας εδώ. Βρείτε την εκδήλωση και την προσφορά που σας ενδιαφέρει πάρτε την παρέα σας και ελάτε στο χώρο μας, για μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη

Κάντε την κράτησή σας για την παρέα σας μέχρι τις 23:30 καθημερινά και επωφεληθείτε από μια μοναδική έκπτωση 10% στο σύνολο της κατανάλωσης σας. Η προσφορά ισχύει για online κρατήσεις που μπορείτε να κάνετε εδώ.